35
1981
2016

Складови контейнери

Предлагаме Ви многофункционални стандартни складови контейнери, както и такива, изработени по посочен от Вас размер.

 

Размерите на складовите контейнери могат да варират в определени граници, материалите за изработването им също могат да са различни.

 Модели контейнери

Снимки

Информация

Екстри

Изберете Вашия Складов контейнер.

Стандартните контейнери са с височина 250 см, по Ваш избор размера може да бъде 300 см. Ширината е 240 см и 300 см. Дължината на контейнерите може да бъде 300 см / 400 см / 500 см / 600 см / 700 см / 800 см. Максималната дължина на контейнерите е 1200 см.

Етикети: Складовите контейнери, фургон и фургони виталбокс най-удобните при решението проекти за складови, депо, хранилище помещения, подходящи за телефонни и радио връзки , Технически контейнери, технологични кабини,

Снимки

Снимките на нашия сайт се обновяват всеки месец и докато обикаляте изразличните продукти може да разгледате повече от 1000 снимки на обекти изградени от нас по поръчка на клиенти. Правата на всички снимки са запазени. В случай, че бъдат изтеглени от уебсайта ни и използвани в други сайтове без наше разрешение, фирмата ни ще предприеме правни действия.Благодарим Ви за проявения интерес Vitalbox България.

 

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

 

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Стандартната изолация на стените е 4 см и специален 8 сантиметров сандвич-панел, боядисан в RAL 9002 и монтирана 4 камерна австрийска ПВЦ дограма. В един стандартен контейнер с размери 240 см х 600 см има два контакта, табло с предпазители, ел.табло и LED  лампи. В санитарните помещения подът е теракота. В тоалетната и банята са включени мивка, огледало, душ корито и моноблок. Размерът на стандартния кухненски бокс е 80 см х 50 см х 100 см и включва мивка, батерия и два броя шкафове - горен и долен.

Изберете екстри

Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всеки продукт има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на продукта и той ще бъде добавен към продукта. Бележка: цената на всеки един допълнителен продукт се добавя към крайната стойност на избрания модел.

  • Изберете Вашата изолация

  • Изберете Вашия цвят боя

  • Изберете Вашите прозорци

  • Изберете Вашeто допълнително оборудване

  • Изберете Вашета врата

  • Изберете Вашят цвят за стъкло

  • Изберете Вашето електрическо и оборудване за отопление

  •  

За нас

История на Balkan konteiner

Различни видове продукти, предлагани от "Balkan konteiner"

Готови къщи

Контейнери

Специални модули

Тоалетни

Кабини

Готови гаражи

Шатри

Халета

Резервоари

 

Новините

Последните новини

 

© 2019 Balkan konteiner Всички права запазени.

 English

English