35
1981
2016

Двускатни шатри

650 гр. Полиестерен брезент. Висококачествена боядисана метална конструкция. Минерална вата изолация. Широко вътрешно пространство.

 

Размерите могат да бъдат стандартни или по желание на клиента.

 

Размерите на вратите са по Ваш избор

Шатрите могат да бъдат с или без изолация

Голямо разнообразие от цветове и видове брезент

Стандартна ширина или по Ваш избор

Стандартна височина или по Ваш избор

Стандартна дължина или по Ваш избор

Модели шатри

Функции

Снимки

Информация

Шатри, изработени от висококачествени материали

Стандартните шатри са покрити с 650 гр./м2 висококачествен полиестерен брезент.  Под брезента е поставена изолация от минерална вата. Металната конструкция се прикрепва към земята с помощта на дюбели или с арматурни железа. Самата метална конструкция е висококачествена, боядисана, монтира се с помощта на болтове и висококачествени въжета.

Многофункционални шатри.

Шатрите са практични и удобни решения за складове, спални помещения, столови. По Ваше желание врататите могат да бъдат с други размери. При монтажа и демонтажа на стандартните шатри не се използва кран. Шатрите са лесно преносими.

 

Изберете вашия размер на шатра.

Ширината, дължината и височината на шатрите са по избор на клиента. Примерния чертеж, който е показан  е за складово помещение. Според изискванията на клиента, размерите на шатрата и на вратите може да се променят.

Примерния чертеж който е показан  е за футболно игрище.Според изискванията на клиента размерите на шатрата и на вратите може да се промени. Могат да се направят тенис кортове, ледени пързалки или различни спортни комплекси.

Врата - метална или от

полиестерен брезент

Метална конструкция

Вътрешен брезент

Между двата пласта брезент - изолация

Външен брезент

Снимки

Снимките на нашия сайт се обновяват всеки месец и докато обикаляте изразличните продукти може да разгледате повече от 1000 снимки на обекти изградени от нас по поръчка на клиенти. Правата на всички снимки са запазени. В случай, че бъдат изтеглени от уебсайта ни и използвани в други сайтове без наше разрешение, фирмата ни ще предприеме правни действия.Благодарим Ви за проявения интерес Vitalbox България.

 

Лесни за монтаж и демонтаж, широко вътрешно пространство.

 

Шатрите разполагат с голямо вътрешно пространство, могат да се използват за складиране или в зависимост от нуждите на клиента. Благодарение на изолацията веднага се усеща разликата с външната температура. На долната снимка е показан вътрешния изглед на вече монтирана шатра. При монтиренето се поставя първо металната конструкция, след това изолацията от минарална вата и отгоре се покрива с полиестерен брезент. Шатрите разполагат с инсталирана вентилационна система.

За нас

История на Balkan konteiner

Различни видове продукти, предлагани от "Balkan konteiner"

Готови къщи

Контейнери

Специални модули

Тоалетни

Кабини

Готови гаражи

Шатри

Халета

Резервоари

 

Новините

Последните новини

 

© 2019 Balkan konteiner Всички права запазени.

 English

English