35
1981
2016

Висококачествен сандвич панел от полиуретанова пяна и полиестер.

Стандартни размери

Вискочина 2.40м.

Прозорци с автостъкло

Полиестерни кабини

Предлагаме различни дизайни на полиестерни кабини. Подът е теракота или линолеум, система за вентилация. Висококачествена електрическа инсталация. Полиестерен сандвич панел с изолация полиуретанова пяна.

 

Етикети: Полиестерни кабини, полиестер кабин, кабини за охрана

Модели кабини

Снимки

Информация

Изберете Вашата стандартна полиестерна кабина

Стандартните кабини са с височина 240 см, . Кабините от този тип могат да бъдат само по стандартни размери .

Снимки

Снимките на нашия сайт се обновяват всеки месец и докато обикаляте изразличните продукти може да разгледате повече от 1000 снимки на обекти изградени от нас по поръчка на клиенти. Правата на всички снимки са запазени. В случай, че бъдат изтеглени от уебсайта ни и използвани в други сайтове без наше разрешение, фирмата ни ще предприеме правни действия.Благодарим Ви за проявения интерес Vitalbox България.

 

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

 

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Стандартната изолация на стените е 4 см и специален 8 сантиметров сандвич-панел, боядисан в RAL 9002 и монтирана 4 камерна австрийска ПВЦ дограма. В един стандартен контейнер с размери 240 см х 600 см има два контакта, табло с предпазители, ел.табло и LED  лампи. В санитарните помещения подът е теракота. В тоалетната и банята са включени мивка, огледало, душ корито и моноблок. Размерът на стандартния кухненски бокс е 80 см х 50 см х 100 см и включва мивка, батерия и два броя шкафове - горен и долен.

За нас

История на Balkan konteiner

Различни видове продукти, предлагани от "Balkan konteiner"

Готови къщи

Контейнери

Специални модули

Тоалетни

Кабини

Готови гаражи

Шатри

Халета

Резервоари

 

Новините

Последните новини

 

© 2019 Balkan konteiner Всички права запазени.

 English

English